Pagina 1 van 1

"Actieve onderwerpen" werkt niet

BerichtGeplaatst: 20 jan 2014 23:44
door Rembeau
Super dat het probleem met de subpagina's is opgelost!

Het enige andere punt waar ik op het "oude" forum tegenaan liep lijkt nog te bestaan.
Als ik op "Actieve onderwerpen" klik zie ik niet de nieuwe berichten sinds mijn laatste bezoek (zoals op andere phpbb-fora die ik bezoek), maar niets. Zelfs niet als ik de periode op 1 jaar zet:
Afbeelding

Probleem doet zich voor onder Windows 7, 8 en 8.1, met IE9, IE10 en Chrome.
Dit is voor mij eigenlijk dé manier die ik op allerlei fora gebruik om geen postings te missen.
Het enige dat ik nu kan doen is subforum voor subforum langslopen en dat zoek ik niet altijd :oops:

Re: "Actieve onderwerpen" werkt niet

BerichtGeplaatst: 22 jan 2014 20:35
door Rembeau
Ben ik de enige die dit heeft?

Re: "Actieve onderwerpen" werkt niet

BerichtGeplaatst: 22 jan 2014 21:03
door Hoelio
Als er geen nieuwe berichten zijn sinds je laatste bezoek is het icoontje van het betreffende (sub)forum blauw. Als er wel nieuws is, is dat icoon rood.
Does that help?? :scratch:

Re: "Actieve onderwerpen" werkt niet

BerichtGeplaatst: 22 jan 2014 22:07
door Rembeau
Als ik heel goed kijk (ik ben in bepaalde mate kleurenblind) zie ik inderdaad blauwe rondjes en rode rondjes (denk ik).
Maar deze kleuren lijken geen relatie te hebben met nieuwe berichten in dat subforum:
Afbeelding
5 minuten geleden ben ik zowel in "Koffiecorner" als in "Codegroen" geweest.
Toch blijft Koffiecorner rood(?) en Codegroen blauw(?) als ik terugga naar de homepage, óók na een refresh.

Een prima suggestie Hoelio, maar voor dit issue voegt het voor mij helaas niets toe.

Re: "Actieve onderwerpen" werkt niet

BerichtGeplaatst: 24 jan 2014 19:26
door Rembeau
Blijkbaar ben ik de enige...

Re: "Actieve onderwerpen" werkt niet

BerichtGeplaatst: 24 jan 2014 19:56
door E-Jay
Misschien had je toch niet alle onderwerpen in de koffiecorner gelezen?
Anyways: bij mij werkt het wel, maar inderdaad: er is geen knopje waarmee je alle ongelezen berichten op een rijtje krijgt, zoals bijvoorbeeld bij het ARM-forum en het GS-forum.

Re: "Actieve onderwerpen" werkt niet

BerichtGeplaatst: 24 jan 2014 21:29
door Rembeau
Dat zou "Actieve onderwerpen" moeten doen.
Tenminste op de andere phpbb-fora die ik bezoek werkt dat zo.

Maar ik ben dus niet de enige. Gedeelde smart is halve smart :pig:

Ik heb nu trouwens op de indexpagina op "Markeer forums als gelezen" gedrukt en nu zijn alle subforums (volgens mij) blauw.
Misschien werkt de kleurindicatie vanaf nu goed bij mij, al zou het voor mij als visueel beperkte handig zijn als die "Actieve onderwerpen"-functie het ook zou doen.